Rekrytering

Convido Företagstjänst är en lokalt ägd fullservicebyrå inom bokföring, ekonomiförvaltning, redovisning och företagskonsultering. Vi har kontor i Vasa och Malax och våra kunder finns främst i Österbotten, men också i övriga delar av Finland. Vi erbjuder våra kunder pålitlig och personlig service, så att de kan fokusera på det väsentliga i sin verksamhet. Delaktighet och engagemang kring kundernas verksamhet är viktigt för oss.

Vi erbjuder våra anställda intressanta och utmanande jobb i ett modernt företag som just nu är inne i en kraftig tillväxtfas. Våra experter har bred kompetens och betjänar såväl stora som små företag med allt inom bokföring, ekonomiförvaltning, löneräkning och ekonomisk rådgivning. Vi hjälper våra kundföretag att utvecklas, växa och bli lönsammare. Personlig service är en av hörnstenarna i vår verksamhet, därför värdesätter vi goda kommunikations- och språkkunskaper.

Hos oss kommer man in i ett glatt gäng med bra stämning som idag utgör 8 personer fördelade på två kontor. Vi delar alla intresset att ge god service och hjälps åt att kontinuerligt utveckla och förbättra servicen till våra kunder. Hos oss har man goda möjligheter till vidareutveckling både inom sin yrkeskompetens och inom vårt företag.

ÖPPEN ANSÖKAN

Är du intresserad av att bli en del av vårt team? Vår verksamhet växer i snabb takt och vi håller ständigt ögonen öppna för duktiga experter inom bokföring och redovisning. Ta gärna kontakt med oss genom att skicka en öppen ansökan och ditt CV till convido@convido.fi.