Företaget

Convido Företagstjänst är en genuin fullservicebyrå inom ekonomiförvaltning, bokföring, redovisning och konsultering. Våra kontor är i Vasa och Malax, men vi hjälper alla företag med verksamhet i Finland.

Företaget ägs av Joel Granholm, Kjell Ahläng och Mikael Finnäs. Våra bokförare har långvarig erfarenhet av ekonomiförvaltning, företagsamhet och konsultering.

Vår vision är att hjälpa företag nå sina mål, genom att vara en proaktiv ekonomipartner med kundfokus som ledord.

Vi är våra kunders externa ekonomiavdelning


För att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service skräddarsyr vi servicen för varje företag. Vi kan med vår breda kompetens och erfarenhet från olika områden, samt insikter i olika företag och branscher hjälpa våra kundföretag att utvecklas, växa och bli lönsammare.

I alla kundsamarbeten ligger vårt fokus på att skapa bästa möjliga förutsättningar för att kundens verksamhet skall utvecklas på bästa sätt. En av de viktigaste ingredienserna i utvecklingsarbete är engagemang och det försöker vi sprida hos våra kunder. Förutom engagemang bidrar vi med kompetens och vi har medarbetare som kan lösa ekonomiska-, bolagsrättsliga- och ledningsfrågor.


Vår målsättning i varje kundsamarbete är att:

  • hjälpa kunden att lyckas nå sina målsättningar och visioner
  • upprätta en bokföring och redovisning som ger kunden möjlighet att fatta rätt beslut och ha kontroll över verksamheten
  • komplettera de ekonomiska analyserna med rådgivning även inom bolagsrättsliga- och ledningsfrågor, samt affärsutveckling. 


Convido Företagstjänst är en auktoriserad bokföringsbyrå.

 

Kan vi anlita Convido Företagstjänst även om vårt företag inte finns i Vasa eller Malax? Ja, vi hjälper företag runt om i Finland och även svenska företag med verksamhet i Finland. Vi erbjuder också digital ekonomiförvaltning, dvs. e-bokföring och e-redovisning.