Rekrytering

Convido Företagstjänst är en lokalt ägd fullservicebyrå inom bokföring, ekonomiförvaltning, redovisning och företagskonsultering. Vi har kontor i Vasa och Malax och våra kunder finns främst i Österbotten, men också i övriga delar av Finland. Vi erbjuder våra kunder pålitlig och personlig service, så att de kan fokusera på det väsentliga i sin verksamhet. Delaktighet och engagemang kring kundernas verksamhet är viktigt för oss.

Vi erbjuder våra anställda intressanta och utmanande jobb i ett modernt företag som just nu är inne i en kraftig tillväxtfas. Våra experter har bred kompetens och betjänar såväl stora som små företag med allt inom bokföring, ekonomiförvaltning, löneräkning och ekonomisk rådgivning. Vi hjälper våra kundföretag att utvecklas, växa och bli lönsammare. Personlig service är en av hörnstenarna i vår verksamhet, därför värdesätter vi goda kommunikations- och språkkunskaper.

Hos oss kommer man in i ett glatt gäng med bra stämning som idag utgör 13 personer fördelade på två kontor. Vi delar alla intresset att ge god service och hjälps åt att kontinuerligt utveckla och förbättra servicen till våra kunder. Hos oss har man goda möjligheter till vidareutveckling både inom sin yrkeskompetens och inom vårt företag.

 

KONTORSANSVARIG, Närpes/Kristinestad

Nu söker vi en KONTORSANSVARIG till vår planerade etablering i Sydösterbotten. Placeringsorten kan vara Närpes eller Kristinestad. Du erbjuds möjligheten att vara med och bygga upp och utveckla verksamheten med stöd från nuvarande tre ägare och tio anställda.

Vi söker dig med:
- lämplig utbildning inom ekonomiförvaltning
- flera års praktisk erfarenhet av bokföring från bokföringsbyrå eller motsvarande
- goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och finska
- förmåga att arbeta självständigt
- färdigheter inom kundbetjäning

Om du blev intresserad, ta gärna kontakt:

Mikael Finnäs, mikael@convido.fi, 0504133259 eller
Kjell Ahläng, kjell@convido.fi, 0505651950

 

ÖPPEN ANSÖKAN: ERFAREN BOKFÖRARE och/eller LÖNERÄKNARE

Är du intresserad av att bli en del av vårt team? Vår verksamhet växer i snabb takt och vi håller ständigt ögonen öppna för duktiga experter inom bokföring och redovisning. Ta gärna kontakt med oss genom att skicka en öppen ansökan och ditt CV till convido@convido.fi.

Kundbetjäning är en viktig del av vårt arbete, och därför värdesätter vi goda kommunikations- och språkkunskaper. Hos oss skulle dina huvudsakliga uppgifter omfatta att arbeta självständigt mot egna kundföretag med löpande bokföring, bokslut, löneräkning och övriga uppgifter inom ekonomiförvaltning.

Vi söker dig med:
- lämplig utbildning inom ekonomiförvaltning
- praktisk erfarenhet av bokföring och/eller löneräkning från bokföringsbyrå eller motsvarande
- goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och finska
- förmåga att arbeta självständigt
- färdigheter inom kundbetjäning
- erfarenhet av Netvisor och/eller Lemonsoft ses som en merit