Asiantuntijapalvelut

Tarjoamme taloudellista neuvontaa sekä aloitteleville yrittäjille että osakeyhtiöille ja muille suurille yrityksille, jotka tarvitsevat toiminnastaan raportteja ja analyysejä.

Autamme asiakkaitamme jakamalla heille monen vuoden aikana hankkimaamme kokemusta kirjanpidosta ja laskentatoimesta.

Tarjoamme kaikenlaista taloushallintoon liittyvää neuvontaa. Laadimme taloushallintoon perustuvia analyyseja ja parannusehdotuksia. Toimimalla keskustelukumppanina ja jakamalla kirjanpitäjiemme vankkaa kokemusta voimme auttaa mm. yhtiömuodon valinnassa, yhtiönmuodostuksessa, kannattavuusanalyyseissa, sukupolvenvaihdoksissa sekä yhtiön lakkauttamiseen liittyvissä asioissa. Voimme myös toimia yhtiösi ulkoisena talousjohtajana tai controllerina.

Toimimme taloushallinnon yhteistyökumppaninasi ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

 

Missä tilanteessa yrityksemme voi tarvita taloudellista neuvontaa? Autamme sekä suuria että pieniä yrityksiä; yrityksen koko elinkaaren aikana – yritysmuodon valinnasta aina yrityksen myyntiin, sukupolvenvaihdokseen tai purkamiseen. Pitkän kirjanpidon ja laskentatoimen kokemuksemme ansiosta voimme tarjota neuvontaa sekä osakeyhtiöille, yksityisille elinkeinonharjoittajille (toiminimi, firma), avoimille yhtiöille, kommandiittiyhtiöille sekä osuuskunnille.