Sähköinen kirjanpito ja laskentatoimi

Convido Yrityspalvelu tarjoaa sähköistä kirjanpitoa, ja kommunikoimme asiakkaidemme kanssa puhelimitse, sähköpostitse, etätapaamisissa sekä kasvotusten.

Käytämme työssämme nykyaikaisia ohjelmia ja voimme hyödyntää pilvipalveluja yhteistyössämme asiakkaiden kanssa. Siten asiakas voi hoitaa itse osan taloushallinnon tehtävistä ja hänellä on aina käytettävissään ajantasaista tietoa. Räätälöimme yhdessä asiakkaan kanssa juuri hänen yritykselleen sopivan ratkaisun.

Convido käyttää Netvisor- ja Lemonsoft-ohjelmistoja.

 

Tarjous uusille yrityksille

Uudet yritykset saavat nyt Netvisor Professional-palvelun vuodeksi ilman kuukausimaksuja!

Moni asiakkaistamme käyttää Netvisorin ohjelmistoa sähköiseen taloushallintoon. Netvisorilla voit mm. lähettää sähköisiä laskuja, budjetoida ja luoda toiminnastasi raportteja. Pidämme Netvisorin monipuolisuudesta, joustavuudesta, helppokäyttöisyydestä ja siitä, että se sopii erikokoisille yrityksille.

TARJOUS: Nyt vuonna 2022 perustetuille yrityksille tarjotaan Netvisor Professional -palvelu vuodeksi ilman kuukaisimaksuja. Ota meihin yhteyttä, niin autamme yritystäsi ottamaan käyttöön Netvisorin sähköisen taloushallinnon. Tarjous on voimassa 31.12.2022 asti.

Onko sinulla kysyttävää tarjouksesta? Soita meille, niin autamme sinua eteenpäin!