Taloushallinto

Olemme asiantuntijoita talouspalveluissa ja kehitämme tarjontaamme asiakkaiden tarpeiden perusteella.

Convido Yrityspalvelu on taloushallintotoimisto ja konsultointitoimisto, jonka ydintoiminta koostuu kirjanpidosta, laskentatoimesta, raportoinnista ja analyyseista, sekä verotuksesta. Tarjoamme taloushallintopalveluja kaikenkokoisille yrityksille ja erilaisille yhtiömuodoille. Sähköinen tilitoimistomme auttaa yrityksiä ympäri Suomen.

Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu taloushallinto luo yritykselle oikeat perusteet päätösten tekemiseen. Yksinkertaisen ja ajantasaisen raportoinnin avulla autamme asiakkaita tekemään toiminnassaan tarvittavat muutokset ajoissa. Yhtä tärkeää on myös hoitaa verottajalle ja viranomaisille toimitettavat raportit oikein ja ajoissa.

Sähköinen taloushallinto on meille tuttua. Käytämme työssämme nykyaikaisia ohjelmia ja voimme hyödyntää pilvipalveluja yhteistyössämme asiakkaiden kanssa. Siten asiakas voi hoitaa itse osan taloushallinnon tehtävistä ja hänellä on aina käytettävissään ajantasaista tietoa. Räätälöimme yhdessä asiakkaan kanssa juuri hänen yritykselleen sopivan ratkaisun.

Olemme sitoutuneet ylläpitämään korkealaatuista palvelutasoamme, joka luo sinulle turvallisuuden tunteen yrittäjänä.

 

Paljonko Convido Yrityspalvelun kirjanpitopalvelut maksavat? Laskutamme käytetyn ajan mukaan, vähintään tunnin kuukaudessa.

Voimmeko pitää yhteyttä kirjanpitäjäämme sähköisesti? Kyllä. Convido Yrityspalvelu tarjoaa sähköistä kirjanpitoa, ja kommunikoimme asiakkaidemme kanssa puhelimitse, sähköpostitse, etätapaamisissa sekä kasvotusten.