Digital bokföring och redovisning

Convido Företagstjänst erbjuder digital bokföring och redovisning. Vi kommunicerar med våra kunder över telefon, e-post, i distansmöten och fysiska möten.

Vi använder oss av moderna programvaror och kan använda molntjänster i vårt samarbete med våra kunder. Det här ger kunderna möjlighet att sköta vissa delar av ekonomifunktionen själva och få tillgång till material i realtid. Tillsammans skräddarsyr vi en lösning som passar just ditt företag.

Convido använder programvarorna Netvisor och Lemonsoft.

 

Erbjudande till nygrundade företag

Nygrundade företag erbjuds nu Netvisor Professional i ett år utan månadsavgifter!

Många av våra kunder använder Netvisors programvara för elektronisk ekonomiförvaltning. Med Netvisor kan du bl.a. skicka nätfakturor, budgetera och skapa rapporter över din verksamhet. Vi gillar Netvisor eftersom det är mångsidigt, flexibelt, lätt att använda och passar företag i olika storleksklasser.

ERBJUDANDE: Nu erbjuds företag som grundats under 2022 Netvisor Professional-tjänsten i ett år utan månadsavgifter. Ta kontakt med oss så hjälper vi ditt företag ta i bruk Netvisors elektroniska ekonomiförvaltning. Erbjudande är i kraft fram till 31.12.2022.

Har du frågor om erbjudandet? Ring oss, så hjälper vi dig vidare!