Rekrytointi

Convido Yrityspalvelu on täyden palvelun taloushallinto- ja konsultointitoimisto. Tilitoimistomme toimipisteet sijaitsevat Vaasassa ja Maalahdessa. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti Pohjanmaalla, mutta autamme yrityksiä ympäri Suomen. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa ja henkilökohtaista palvelua, jotta he voivat keskittyä olennaiseen toiminnassaan. Osallisuus ja omistautuminen asiakkaidemme toimintaan on meille tärkeää.

Tarjoamme kiinnostavaa ja haastavaa työtä modernissa yrityksessä, joka nyt on voimakkaassa kasvuvaiheessa. Asiantuntijoillamme on laaja pätevyys ja he palvelevat sekä suuria että pieniä yrityksiä kaikessa kirjanpitoon, taloushallintoon, palkanlaskentaan ja taloudelliseen neuvontaan liittyen. Autamme asiakasyrityksiämme kehittymään, kasvamaan ja parantamaan kannattavuuttaan. Henkilökohtainen palvelu on yksi toimintamme kulmakiviä, siksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja kielitaitoja.

Meillä pääsee osaksi hyväntuulista porukkaa, joka tänään koostuu 13 henkilöstä kahdessa toimistossa. Meitä kaikkia kiinnostaa hyvä asiakaspalvelu ja autamme toisiamme jatkuvasti kehittämään ja parantamaan palveluamme. Meillä saa hyvät mahdollisuudet kehittyä sekä ammattipätevyytensä parissa että yrityksessämme.

 

AVOIN HAKEMUS: KOKENUT KIRJANPITÄJÄ ja/tai PALKANLASKIJA

Kiinnostaisiko sinua tulla osaksi tiimiämme? Toimintamme kasvaa nopeasti ja pidämme jatkuvasti silmällä taitavia kirjanpidon ja laskentatoimen asiantuntijoita. Meihin saa mielellään ottaa yhteyttä lähettämällä avoimen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen convido@convido.fi.

Asiakaspalvelu on olennainen osa työtämme, ja siksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja kielitaitoja. Meillä tehtäviisi kuuluisi itsenäinen työ omien asiakasyritysten parissa sekä juokseva kirjanpito, tilinpäätökset, palkanlaskenta ja muut taloushallinnon tehtävät.

Haemme sinua, jolla on:
- sopiva taloushallinnon koulutus
- käytännön kokemusta kirjanpidosta ja/tai palkanlaskennasta tilitoimistosta tai vastaavasta
- hyvät suulliset ja kirjalliset suomen kielen ja ruotsin kielen taidot
- itsenäisen työskentelyn valmiudet
- asiakaspalvelutaidot
- kokemus Netvisorista ja/tai Lemonsoftista nähdään meriittinä