Yritys

Convido Yrityspalvelu on täyden palvelun taloushallinto- ja konsultointitoimisto. Tilitoimistomme toimipisteet sijaitsevat Vaasassa ja Maalahdessa, mutta autamme yrityksiä ympäri Suomen.

Yrityksen omistavat Joel Granholm, Kjell Ahläng ja Mikael Finnäs. Kirjanpitäjillämme on pitkä kokemus taloushallinnosta, yrittäjyydestä ja konsultoinnista.

Visiomme on auttaa yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa, toimimalla proaktiivisena talouskumppanina jolla on asiakaslähtöisyys avainsanana.

Olemme asiakasyritystemme ulkoinen talousosasto

Voidaksemme tarjota mahdollisimman hyvää palvelua räätälöimme palvelut jokaiselle yritykselle erikseen sopiviksi. Meidän laaja osaaminen ja kokemus eri yrityksistä ja toimialoista auttaa meitä auttamaan asiakasyrityksiämme kehittymään, kasvamaan ja parantamaan kannattavuuttaan.

Pyrimme kaikissa toimeksiannoissamme luomaan mahdollisimman hyvän perustan asiakkaan toiminnan kehittämiselle. Yksi kehitystyön tärkeimmistä tekijöistä on sitoutuminen ja sitä pyrimme lisäämään asiakkaidemme keskuudessa. Sitoutumisen lisäksi tarjoamme osaamista erilaisissa talouteen, yritysjuridiikkaan ja johtamiseen liittyvissä asioissa.

Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme talouspalveluja, joiden avulla he voivat parantaa kasvuedellytyksiään ja kannattavuuttaan.

Pyrimme kaikessa asiakasyhteistyössämme:

  • auttamaan asiakasta toteuttamaan tavoitteensa ja visionsa
  • hoitamaan asiakkaan kirjanpitoa ja laskentatointa siten, että asiakas pystyy sen perusteella tekemään oikeita päätöksiä ja hallitsemaan toimintaansa
  • täydentämään talousanalyyseja myös yritystoimintaan, johtamiseen ja liiketaloudelliseen kehitykseen liittyvällä neuvonnalla.

 
Convido Yrityspalvelu on auktorisoitu tilitoimisto.

 

Voiko Convido Yrityspalvelu toimia kirjanpitäjänämme vaikkei yrityksemme sijaitse Vaasassa tai Maalahdessa? Kyllä, autamme yrityksiä ympäri Suomen, sekä myös ruotsalaisia yrityksia joilla on toimintaa Suomessa. Tarjoamme myös sähköistä taloushallintoa ja sähköistä kirjanpitoa.