Keskity siihen, missä olet hyvä.

Me autamme sinua kaikessa muussa.

Convido on paikallisessa omistuksessa oleva täyden palvelun asiantuntijatoimisto kirjanpitoon, laskentatoimeen ja yrityskonsultointiin. Toimistomme sijaitsevat Vaasassa/Mustasaaressa ja Maalahdessa. Palvelemme asiakkaita pääasiassa Pohjanmaalla, mutta myös muualla Suomessa.

Visiomme on olla ennakoiva, asiakaslähtöinen ja luotettava taloushallinnon asiantuntija, jotta sinä asiakkaana saavuttaisit asettamasi tavoitteet. Asiakaslähtöisyys on toimintamme tärkein kulmakivi.

Kirjanpito

Haluatko säästää aikaasi ja energiaasi? Suosittelemme, että digitalisoit kirjanpitosi. Sähköinen kirjanpito on nopeaa, sujuvaa ja seuraat sen avulla helposti kuitteja ja laskuja.

Palkanlaskenta

Hallitsetko lomapäivien kertymisen ja työehtosopimukset? Kun ulkoistat palkkahallinnon meille, voit luottaa, että siitä huolehditaan ammattimaisesti. Palkkahallinnon ammattilaisina varmistamme, että verot ja ilmoitukset hoituvat luotettavasti.

Talousneuvonta

Tarjoamme talousneuvontaa yrittäjille ja yrityksille, jotka tarvitsevat yritystoimintaansa tukevia raportteja ja analyysejä.

Digitaalinen kirjanpito ja tilinpito

Convido tarjoaa digitaalista kirjanpitoa ja laskentapalvelua. Pidämme asiakkaidemme kanssa yhteyttä puhelimitse ja sähköpostilla sekä järjestämme tarvittaessa etäkokouksia ja fyysisiä tapaamisia.

Käyttämämme ohjelmistot ovat nykyaikaisia ja hyödynnämme esimerkiksi pilvipalveluita yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Asiakkaanamme voit hallinnoida haluamasi taloushallinnon osa-alueita itse, jolloin materiaalit ovat reaaliaikaisesti käytössäsi aina, kun niitä tarvitset. Räätälöimme yhdessä yrityksellesi sopivan ratkaisun.

Convido käyttää nykyaikaisia ohjelmistoja, kuten Netvisoria.

Tule meille töihin

Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä nykyaikaisessa yrityksessä, joka on voimakkaassa kasvuvaiheessa.