Talousneuvonta

Tarjoamme talousneuvontaa yrittäjille, yrityksille sekä uusille perustettaville yrityksille, jotka tarvitsevat yritystoimintaansa tukevia raportteja ja analyysejä.

Palvelemme kaikkia yritysmuotoja mukaan lukien suuryritykset. Tavoitteemme on tukea asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa pitkäaikaisella kokemuksella, joka meille on kertynyt suomalaisten yritysten kirjanpidon ja laskentatoimen parissa.

Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi

Me Convidolla haluamme tukea menestystäsi ja nähdä sinun onnistuvan. Asiakkaanamme saat asiantuntiljoiltamme neuvontaa sekä apua erilaisten toimenpiteiden toteuttamiseen erityisesti tilanteissa, joissa yritystoiminnassasi on tapahtumassa muutoksia. Autamme sinua ja yritystäsi kaikessa yhtiömuodon valinnasta yrityksen perustamiseen sekä esimerkiksi kannattavuusanalyyseissa ja sukupolvenvaihdoksissa. Olemme saatavilla siellä, missä meitä tarvitset ja asiantuntijoiltamme saat ohjausta ja tukea sekä hyvinä että huonoina aikoina. Voimme myös toimia yrityksen ulkoisena talouspäällikkönä tai controllerina.

FAQ

Palvelemme yrityksiä koko yritystoiminnan elinkaaren ajan yritysmuodon valinnasta liiketoiminnan myyntiin asti. Laaja-alaisena suomalaisen kirjanpidon ja laskentatoimen osaajana, pystymme tarjoamaan neuvontaa osakeyhtiöille, yksityisille elinkeinonharjoittajille, avoimille yhtiöille, kommandiittiyhtiöille sekä osuuskunnille.