Convido työpaikkana

Meillä pääset mukaan iloiseen tiimiin, jossa vallitsee hyvä ilmapiiri kahdessa eri toimipisteessä. Olemme innostuneita hyvän palvelun tarjoamisesta ja autamme jatkuvasti toisiamme kehittymään samalla luoden puitteita myös oman toimintamme parantamiseksi. Meillä saat hyvät mahdollisuudet ammatillisen osaamisen kehittämiseen sekä tilaisuuden olla osana yrityksemme kasvua.

Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä nykyaikaisessa työympäristössä. Kirjanpitäjillämme on laaja asiantuntemus ja he palvelevat sekä suuria että pieniä yrityksiä kaikissa kirjanpidon, laskentatoimen ja yritysneuvonnan kysymyksissä. Autamme asiakkaitamme kehittymään, kasvamaan ja luomaan kannattavaa liiketoimintaa. Luotettava, henkilökohtainen palvelu on yksi toimintamme kulmakivistä, ja siksi arvostamme työntekijöiden sitoutumista sekä hyvää viestintä- ja kielitaitoa.

Etsimme jatkuvasti osaavia kykyjä täydentämään kasvavaa tiimiämme. Ota yhteyttä. jos olet kiinnostunut tulemaan osaksi upeaa tiimiämme!

Oletko kiinnostunut liittymään Convidon tiimiin? Liiketoimintamme kasvaa kovaa vauhtia ja etsimme jatkuvasti osaavia kirjanpidon ja laskentatoimen asiantuntijoita. Ota meihin yhteyttä lähettämällä avoin hakemus ja CV osoitteeseen convido@convido.fi.

Koska olemme palveleva toimisto, arvostamme erinomaista viestintä- ja kielitaitoa. Kirjanpitäjän tehtävässä työskentelet itsenäisesti omien asiakasyritysten parissa ja vastaat asiakkaiden päivittäisestä kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, palkanlaskennasta sekä muista taloushallinnon tehtävistä.

Etsimme sinua, jolla on:
– asianmukainen taloushallinnon koulutus
– käytännön kokemusta kirjanpidosta ja/tai palkanlaskennasta tilitoimistosta tai vastaavasta
– hyvä suullinen ja kirjallinen suomen- ja ruotsinkielen taito
– kykyä itsenäiseen työskentelyyn
– hyvät asiakaspalvelutaidot
– kokemus Netvisorista ja/tai Lemonsoftista katsotaan eduksi

Työskentely Convidossa

Convidolla pääset mukaan iloiseen tiimiin, joka on sijoittunut kahteen eri toimipisteeseen. Panostamme hyvään työilmapiiriin sekä työntekijöidemme työhyvinvointiin. Työssämme parasta on sen monipuolisuus sekä mahdollisuus työskennellä erilaisten yritysten ja ihmisten kanssa. Olemme vastuullinen työnantaja, jonka tiimin jäseniltä saat tukea ja neuvoja sinua mietityttäviin asioihin.

- Emma