Convido on täyden palvelun asiantuntijatoimisto kaikenkokoisille yrityksille.

Olemme taloushallinnon asiantuntija, joka jatkuvasti kehittää palveluitaan tarpeidesi pohjalta. Ydinpalveluihimme kuuluvat kirjanpito, laskenta, raportointi, liiketoiminta-analyysit sekä yritysverotus. Tarjoamme taloushallinnon palveluita kaikenkokoisille ja -muotoisille yrityksille Suomessa. Digitaalinen tilitoimistomme palvelee koko Suomen laajuudelta.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu taloushallinto luo pohjan yritystoiminnalle ja päätöksenteolle. Helposti ymmärrettävän ja ajantasaisen raportoinnin avulla pystyt suunnittelemaan ja ennakoimaan vaadittavia toimenpiteitä ajoissa. Lisäksi autamme sinua pitämään huolta siitä, että ilmoitukset veroviranomaisille ja muille julkisille toimijoille tehdään oikein ja ajallaan.

Palvelut

Kirjanpito

Haluatko säästää aikaasi ja energiaasi? Suosittelemme, että digitalisoit kirjanpitosi. Sähköinen kirjanpito on nopeaa, sujuvaa ja seuraat sen avulla helposti kuitteja ja laskuja.

Palkanlaskenta

Hallitsetko lomapäivien kertymisen ja työehtosopimukset? Kun ulkoistat palkkahallinnon meille, voit luottaa, että siitä huolehditaan ammattimaisesti. Palkkahallinnon ammattilaisina varmistamme, että verot ja ilmoitukset hoituvat luotettavasti.

Talousneuvonta

Tarjoamme talousneuvontaa yrittäjille ja yrityksille, jotka tarvitsevat yritystoimintaansa tukevia raportteja ja analyysejä.

Digitaalinen kirjanpito

Olemme digitaalisen kirjanpidon ja laskennan ammattilaisia. Käytämme nykyaikaisia ohjelmistoja sekä pilvipalveluja. Asiakkaanamme voit hallinnoida haluamasi taloushallinnon osa-alueita itse, jolloin materiaalit ovat reaaliaikaisesti käytössäsi silloin, kun niitä tarvitset.

Yritystoimintansa aloittaneille uusille yrityksille tarjoamme Netvisor Professional -palvelun käyttöön vuodeksi ilman kuukausimaksuja!

Yhä useampi yrityksistä ja asiakkaistamme käyttää Netvisorin sähköistä taloushallinto-ohjelmistoa. Sen avulla voit mm. lähettää verkkolaskuja, hallita ostolaskuja sekä luoda yritystoiminnastasi raportteja. Netvisorin etuja ovat monipuolisuus, joustavuus, helppokäyttöisyys sekä sopivuus kaikenkokoisille yrityksille.

TARJOUS:Tarjoamme vuoden 2024 aikana perustetuille uusille yrityksille Netvisor Professional -palvelun vuodeksi käyttöön ilman kuukausimaksua. Ota yhteyttä, niin autamme sinua ja yritystäsi Netvisorin käyttöönotossa. Tarjous on voimassa 31. joulukuuta 2024 asti.

Heräsikö tarjouksesta kysyttävää? Soita meille ja kerromme lisää!

Autamme ruotsalaisia yrityksiä laajentamaan toimintaansa Suomeen

Suomen ja Ruotsin lainsäädännössä on yritystoimintaan liittyviä eroavaisuuksia, mutta asiakkaanamme yrityksesi taloushallinto on myös Suomessa sujuvaa. Convido tarjoaa taloudellista neuvontaa, mutta auttaa myös ruotsalaisen yrityksen perustamisessa Suomeen kokonaisuudessaan.

Convido palvelee ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi. Palvelemme ruotsalaisia asiakkaitamme ruotsiksi, ja hoidamme yhteydenpidon suomalaisiin työntekijöihin ja sidosryhmiin suomeksi. Kauttamme saat käyttöösi laajan kontaktiverkoston pankkeja, viranomaisia, lakiasiantuntijoita, vakuutusyhtiöitä ja tilitoimistoja.

FAQ

Ota yhteyttä! Autamme yritystäsi perustamisprosessin kaikissa vaiheissa ja huolehdimme vaadittavien tietojen toimittamisesta viranomaisille, pankeille ja vakuutusyhtiöille.

Valintaan vaikuttavat useat eri tekijät. Ota meihin yhteyttä, niin voimme auttaa sinua valitsemaan parhaan ratkaisun yritystoiminnallesi Suomessa.