Kirjanpito

Digitaalinen tilitoimistomme auttaa yritystäsi Suomessa.

Tarjoamme nykyaikaisia taloushallinnon palveluita kaikenkokoisille ja -tyyppisille yrityksille Suomessa.

Digitaalisen taloushallinnon avulla voit seurata lukuja reaaliajassa, missä ikinä oletkin. Helposti ymmärrettävä ja ajantasainen taloushallinto auttaa sinua tekemään tarvittavat muutokset liiketoimintaasi sekä varmistaa, että raportointi verohallinnolle ja muille viranomaisille tapahtuu oikein ja ajallaan.

Olemme digitaalisen kirjanpidon ja laskennan ammattilaisia. Käytämme nykyaikaisia ohjelmistoja sekä pilvipalveluja. Asiakkaanamme voit hallinnoida haluamasi taloushallinnon osa-alueita itse, jolloin materiaalit ovat reaaliaikaisesti käytössäsi silloin, kun niitä tarvitset.

Henkilökohtainen palvelu - yksi kulmakivistämme

Asiakkaanamme saat aina luotettavaa ja yksilöllistä palvelua, jotta voit keskittyä liiketoimintasi kannalta oleellisiin asioihin. Osallistuminen ja sitoutuminen asiakkaidemme liiketoimintaan on meille tärkeää.

FAQ

Laskutamme käytetyn ajan mukaan.

Kyllä, Convido on nykyaikainen tilitoimisto, joka tarjoaa digitaalista kirjanpitoa ja tilinpitoa. Olemme asiakkaisiimme yhteydessä puhelimitse ja sähköpostilla sekä tarvittaessa järjestämme etäpalavereita ja fyysisiä tapaamisia. Palvelemme sinua sijainnista riippumatta.