Olemme ulkoinen talousosastosi

Convido on nykyaikainen täyden palvelun asiantuntijatoimisto kirjanpidoon, laskentatoimeen sekä yrityskonsultointiin. Convidolla on fyysiset toimipisteet Vaasassa, Mustasaaressa sekä Maalahdessa, mutta digitaalisen palvelumallimme ansiosta yrityksesi voi sijaita missä päin Suomea tahansa.

Yritys

Convido on perustettu vuonna 2013 ja sen omistavat Joel Granholm, Mikael Finnäs ja Kjell Ahläng. Tiimimme koostuu kirjanpitäjistä, joilla on monen vuoden kokemus kirjanpidosta, laskentatoimesta ja yrityskonsultoinnista.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua yksilöllisesti räätälöitynä kunkin yrityksen tarpeisiin. Asiantuntijoidemme laajan osaamisen ja kokemuksen avulla, voimme tarjota näkemyksiä erilaisista yrityksistä ja toimialoista, ja siten auttaa sinua ja yritystäsi kehittymään, kasvamaan ja luomaan kannattavaa liiketoimintaa.

Kumppaninasi teemme jatkuvasti työtä sen eteen, asiakkaanamme yritykselläsi on parhaat mahdolliset edellytykset kehittää liiketoimintaa ja menestyä. Olemme sitoutuneita asiakkaisiimme ja asiantuntijoiltamme saat osaamista talouteen, yritysjuridiikkaan sekä johtamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Tavoitteemme jokaisessa asiakassuhteessa on:

  • auttaa asiakasta onnistumaan asetettujen tavoitteiden ja visioiden saavuttamisessa.
  • Tarjota kirjanpitoon ja tilinpäätöksen perustuvaa tietoa, jonka avulla asiakas voi tehdä oikeita päätöksiä ja hallita liiketoimintaansa.
  • Muodostaa liiketoiminta-analyysejä ja tarjota neuvontaa yritysjuridiikkaan, johtamiseen sekä liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Tilitoimiston vaihtaminen on helppoa

Haluatko vaihtaa kirjanpitäjää? Anna meidän auttaa. Voit vaihtaa tilitoimistoa mihin aikaan vuodesta tahansa, ja usko pois, se on helpompaa kuin uskotkaan.