Convido som arbetsplats

Hos oss kommer du in i ett glatt gäng med bra stämning fördelade på två kontor. Vi delar alla intresset att ge god service och hjälps åt att kontinuerligt utveckla och förbättra servicen till våra kunder. Hos har man goda möjligheter till vidareutveckling både inom din yrkeskompetens och vårt företag.

Vi erbjuder våra anställda intressanta och varierande arbetsuppgifter i ett modernt företag. Våra bokförare har bred kompetens och betjänar såväl stora som små företag med allt inom bokföring, redovisning och företagskonsultering. Vi hjälper våra kunder att utvecklas, växa och bli lönsammare. Pålitlig och personlig service är en av hörnstenarna i vår verksamhet och just därför värdesätter vi engagemang och goda kommunikations- och språkkunskaper.

Vi söker kontinuerligt kunniga förmågor som kan komplettera vårt växande team. Hör gärna av dig om du är intresserad av att bli en del av vårt härliga team!

Är du intresserad av att bli en del av vårt team? Vår verksamhet växer i snabb takt och vi håller ständigt ögonen öppna för duktiga experter inom bokföring och redovisning. Ta gärna kontakt med oss genom att skicka en öppen ansökan och ditt CV till convido@convido.fi.

Kundbetjäning är en viktig del av vårt arbete, och därför värdesätter vi goda kommunikations- och språkkunskaper. Hos oss skulle dina huvudsakliga uppgifter omfatta att arbeta självständigt mot egna kundföretag med löpande bokföring, bokslut, löneräkning och övriga uppgifter inom ekonomiförvaltning.

Vi söker dig med:
– lämplig utbildning inom ekonomiförvaltning
– praktisk erfarenhet av bokföring och/eller löneräkning från bokföringsbyrå eller motsvarande
– goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och finska
– förmåga att arbeta självständigt
– färdigheter inom kundbetjäning
– erfarenhet av Netvisor och/eller Lemonsoft ses som en merit

Att jobba på Convido

På Convido kommer du in till ett glatt gäng fördelat på två kontor. Stämningen på kontoret är familjär vilket gör att jag trivs bra. Det bästa med jobbet är variationen, man får jobba med olika företag och människor. Vi tar eget ansvar men det är inget hinder att fråga om stöd och råd av kollegorna, oavsett ärende.   

- Emma