Vi är din externa ekonomiavdelning

Convido är en modern fullservicebyrå inom bokföring, redovisning och företagskonsultering. Vi finns fysiskt i Vasa/Korsholm och Malax, men tack vare vårt digitala sätt att jobba betjänar vi företag i hela Finland.

Företaget

Convido grundades år 2013 och ägs idag av Joel Granholm, Mikael Finnäs och Kjell Ahläng. Vårt team består av bokförare med mångårig erfarenhet av bokföring, redovisning och företagskonsultering.

För att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service skräddarsyr vi servicen för varje företag. Vi kan med vår breda kompetens och erfarenhet från olika områden, samt insikter i olika företag och branscher hjälpa våra kundföretag att utvecklas, växa och bli lönsammare.

I alla kundsamarbeten ligger vårt fokus på att skapa bästa möjliga förutsättningar för att kundens verksamhet skall utvecklas på bästa sätt. En av de viktigaste ingredienserna i utvecklingsarbete är engagemang och det försöker vi sprida hos våra kunder. Förutom engagemang bidrar vi med kompetens och vi har medarbetare som kan lösa ekonomiska-, bolagsrättsliga- och ledningsfrågor.

 

Vår målsättning i varje kundsamarbete är att:

  • hjälpa kunden att lyckas nå sina målsättningar och visioner
  • upprätta en bokföring och redovisning som ger kunden möjlighet att fatta rätt beslut och ha kontroll över verksamheten
  • komplettera de ekonomiska analyserna med rådgivning även inom bolagsrättsliga- och ledningsfrågor, samt affärsutveckling. 

Det är enkelt att byta bokföringsbyrå

Behöver du byta bokförare? Låt oss hjälpa dig. Att byta bokföringsbyrå kan du göra när som helst på året och tro oss, det är lättare än du tror.