Convido erbjuder full service för företag i alla storleksklasser

Vi är experter på ekonomitjänster och utvecklar vårt utbud utifrån dina behov. Vår kärnverksamhet omfattar bokföring, redovisning, rapportering och analyser, samt beskattning. Vi erbjuder ekonomiförvaltningstjänster åt företag i alla storleksklasser och företagsformer i Finland. Vår digitala bokföringsbyrå hjälper företag med verksamhet runt om i Finland.

En välplanerad och genomförd ekonomiförvaltning ger företaget korrekt underlag för beslutsfattning. Genom en lättförståelig och aktuell rapportering hjälper vi dig att göra nödvändiga justeringar i verksamheten i god tid. Inte minst lika viktigt är att rapporteringen till skatteverket och myndigheter sköts korrekt och i rätt tid.

Tjänster

Bokföring

Vill du spara tid och energi? Då rekommenderar vi att du digitaliserar din bokföring. Då kommer bokföringen att kännas både snabb och smidig och du kommer med lätthet att hålla koll på både kvitton och fakturor.

Löneräkning

Har du koll på semesterdagar och kollektivavtal? Genom att utlokalisera din löneadministration till oss kan du räkna med att den sköts professionellt. Vi tar hand om den löpande lönehanteringen och ser till att skatter och deklarationer sköts tryggt och säkert.

Ekonomisk rådgivning

Vi erbjuder ekonomisk rådgivning både för företagare och till bolag som är i behov av rapporter och analyser.

Digital bokföring

Vi är vana med digital bokföring och redovisning. Vi använder oss av moderna programvaror och kan använda molntjänster. Det här ger dig som kund möjlighet att sköta vissa delar av ekonomiförvaltningen själv samt ger dig tillgång till material i realtid. Tillsammans skräddarsyr vi en lösning som passar just ditt företag.

Nygrundade företag erbjuds nu Netvisor Professional i ett år utan månadsavgifter!

Många av våra kunder använder Netvisors programvara för elektronisk ekonomiförvaltning. Med Netvisor kan du bl.a. skicka nätfakturor, hantera inköpsfakturor och använda rapporter över din verksamhet. Vi gillar Netvisor eftersom det är mångsidigt, flexibelt, lätt att använda och passar företag i olika storleksklasser.

ERBJUDANDE: Nu erbjuds företag som grundats under 2024 Netvisor Professional-tjänsten i ett år utan månatliga programavgifter. Ta kontakt med oss så hjälper vi ditt företag ta i bruk Netvisors elektroniska ekonomiförvaltning. Erbjudande är i kraft fram till 31.12.2024.

Har du frågor om erbjudandet? Ring oss, så hjälper vi dig vidare!

Vi hjälper svenska företag att etablera sig i Finland

Lagstiftningen i Finland skiljer sig till viss del från den svenska, men med vår hjälp går företagets ekonomiförvaltning i Finland smidigt. Convido erbjuder ekonomisk rådgivning, men kan även sköta det svenska företagets etablering i Finland i sin helhet.

Convido arbetar på svenska, finska och engelska. Våra kunder från Sverige betjänar vi på svenska och kan sköta kontakterna till anställda och andra intressenter i Finland på finska. Vi står till tjänst med ett brett kontaktnät i Finland till jurister, banker, myndigheter, försäkringsbolag, revisionsföretag m.fl.

FAQ

Kontakta oss! Vi hjälper ditt företag genom hela etableringsprocessen, och kan sköta allt från att fylla i rätt papper till att kontakta myndigheter, bank och försäkringsbolag.

Valet mellan filial och dotterbolag grundar sig på olika faktorer. Kontakta oss, så diskuterar vi vad som är rätt för er företagsverksamhet i Finland.