Herrgårdin lihasavustamo – kasvuyritys, jolla on kunnianhimoiset tulevaisuudensuunnitelmat

Läheinen suhde kirjanpitäjän ja asiakkaan välillä luo luottamusta ja tekee yhteistyöstä sujuvaa. Me Convidolla olemme iloisia hienosta yhteistyöstämme Maalahdessa sijaitsevan Herrgårdin lihasavustamon kanssa.

Herrgårdin lihasavustamo on toisen polven perheyritys, jota tänä päivänä luotsaa yrittäjäpariskunta Emilia Vikman ja Dennis Storfors. Savustamosta tulee muun muassa suosittu Herrgårdin kinkku ja siellä savustetaan lihaa kauppoihin, ravintoloihin ja yksityishenkilöille. Viime vuosina lihasavustamon toiminta on kasvanut tasaista tahtia ja yrittäjillä on kunnianhimoiset suunnitelmat tulevaisuuden varalle.

Herrgårdin lihasavustamo on ollut Convidon asiakas vuodesta 2016. Yritys otti Convidoon yhteyttä, kun rakenteillä oli uusi savustamo ja yritystoiminta haluttiin viedä seuraavalle tasolle:

”Halusimme kirjanpitäjän, joka tukee toimintaamme. Tunsimme, että ’nyt pakotamme yrityksemme kasvamaan, panostamme isosti ja siksi tarvitsemme taitavan kumppanin auttamaan meitä’. Siksi otimme yhteyttä Convidoon ja kysyimme, voisimmeko tulla heidän asiakkaakseen. He suostuivat”, kertoo Emilia Vikman hymyillen.

Paitsi kirjanpidossa, Convido auttaa Herrgårdin lihasavustamoa myös taloushallinnossa ja tarjoamalla asiantuntijapalveluita. Emilia suosittelee Convidon palveluita varsinkin yrityksille, jotka hakevat kasvua:

”Convido auttaa meitä kaikessa, mikä liittyy perinteiseen kirjanpitoon, mutta he toimivat myös kaikupohjana ja pallottelevat kanssamme ideoita ja ajatuksia. Suosittelisin Convidoa yrityksille, jotka haluavat kehittää toimintaansa, jotka satsaavat ja tarvitsevat siihen tukea. Jos itsellä on intohimoa kehittää omaa yritystä, niin Convido on todella hyvä yhteistyökumppani.”

Herrgårdin lihasavustamolle joustavuus ja luottamus ovat kaiken A ja O yhteistyössä kirjanpitäjän kanssa. Juuri näitä asioita Emilia pitää erityisen hyvänä Convidon asiakaspalvelussa:

”Convidolaiset ovat hyvin sympaattisia ja avuliaita. He ymmärtävät yrittäjyyttä ja sitä, että ajoittain yrittäjällä on paljon asioita pöydällään. He ovat todella joustavia ja palvelevat meitä silloin, kun meille sopii. He myös luovat turvallisuudentunteen. Mielestäni on todella tärkeää, että voi luottaa kirjanpitäjäänsä. Hän on kuitenkin se henkilö, joka tietää yrityksen toiminnasta kaiken sen mitä itsekin tietää. On tärkeää, että luottaa kirjanpitäjäänsä, ja näin me tunnemme Convidoa kohtaan.”