Herrgårds köttrökeri – ett tillväxtföretag med ambitiösa framtidsplaner

Nära kontakt mellan bokförare och kund skapar tillit och gör att samarbetet löper smidigt. Vi på Convido är glada över vårt fina samarbete med Herrgårds köttrökeri i Malax.

Herrgårds köttrökeri är ett familjeföretag i andra generation som idag drivs av paret Emilia Vikman och Dennis Storfors. Från rökeriet kommer bland annat den populära Herrgårdsskinkan och här röker man kött till affärer, restauranger och privatpersoner. Under det senaste åren har köttrökeriets verksamhet vuxit stadigt och företagarna har ambitiösa planer för framtiden.

Herrgårds köttrökeri har varit Convidos kund sedan år 2016. Företaget tog kontakt med Convido då man byggde ett nytt rökeri och ville ta affärsverksamheten till nästa nivå:

”Vi ville ha en bokförare som stöder vår verksamhet. Vi kände att ’nu tvingar vi vårt företag att växa, satsar stort och då behöver vi någon som är duktig och som kan hjälpa oss’. Därför tog vi kontakt med Convido och frågade om vi får bli deras kunder. Det fick vi”, berättar Emilia Vikman med ett leende.

Förutom bokföring, hjälper Convido Herrgårds köttrökeri också med ekonomiförvaltning och ekonomisk rådgivning. Emilia rekommenderar Convidos tjänster framför allt till företag som söker tillväxt:

”Convido hjälper oss med allt det klassiska som hör till bokföring, men de fungerar också som vårt bollplank och hjälper oss att bolla idéer och tankar. Jag skulle rekommendera Convido åt sådana som satsar, som utvecklar sitt företag och som behöver stöd för det. Om man själv är driven och vill utveckla företaget är Convido en jättebra samarbetspartner.”

För Herrgårds köttrökeri är flexibilitet och tillit A och O i samarbetet med bokföraren. Just detta tycker Emilia är speciellt bra med Convidos kundbetjäning:

”På Convido är de väldigt sympatiska och tillmötesgående. De har förståelse för företagande och att man stundvis kan ha mycket. De är jätteflexibla och bemöter oss när det passar för oss. De inger också en trygghetskänsla. Jag tycker att det är jätteviktigt att man kan lita på sin bokförare. Bokföraren är ändå den person som vet allt det som man själv vet om företagets verksamhet. Det är viktigt att man får en känsla att man kan lita på bokföraren och det känner vi med Convido.”